Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie

 In Nieuws

De micro haar pigmentatie neemt ieder jaar verder toe in populariteit. Dit heeft verschillende redenen. Een belangrijke reden is dat specialisten als de MHP kliniek prachtige en zeer natuurlijke resultaten kunnen bewerkstelligen. Maar waarom kiezen er steeds meer mensen voor micro haar pigmentatie? En welke ontwikkelingen zien we nog meer in deze markt?

Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie.

Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie.

Hoe werkt de micro haar pigmentatie behandeling?

Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling worden er met behulp van speciaal ontwikkelde pigmenten haarstoppels nagebootst. Dankzij deze gepigmenteerde haarstoppels lijkt het alsof je weer een mooie bos met haar hebt, maar dit bewust millimetert. Om deze reden wordt deze behandeling vaak het mooiste gevonden met de shaven look, de geschoren look.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag kiezen voor een micro haar pigmentatie behandeling in plaats van een haartransplantatie. Veel mensen hebben niet voldoende donorhaar om het kalende gebied mooi op te vullen met eigen haar. Een haartransplantatie geeft dan geen mooi resultaat. Dankzij de MHP behandeling kan wel een mooie dichtheid worden gecreëerd. Daarnaast zijn de kosten van een micro haar pigmentatie behandeling over het algemeen flink lager dan van een haartransplantatie behandeling.

Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie i.p.v. haartransplantatie

De micro haar pigmentatie heeft dus verschillende voordelen t.o.v. de haartransplantatie behandeling. Een laatste groot voordeel is dat er direct na de MHP behandeling eigenlijk al sprake is van een mooi resultaat. Wanneer u daarentegen kiest voor een haartransplantatie, duurt het doorgaans 12 maanden voordat het resultaat goed zichtbaar is.

Waarom is micro haar pigmentatie een goed alternatief voor haartransplantatie?

De micro haar pigmentatie is zo’n goed alternatief voor de haartransplantatie behandeling, omdat in principe bijna iedereen hiervoor in aanmerking komt. Daarnaast is een bijkomend voordeel van de MHP behandeling dat er sprake is van direct resultaat. Van een haartransplantatie is de hersteltijd langer. Bovendien duurt het minimaal 9 tot 12 maanden, voordat het resultaat van de haartransplantatie behandeling optimaal is.

Tijdens een haartransplantatie worden haren vanaf het donorgebied getransplanteerd naar de gewenste kale plekken. Hierdoor is er een langere hersteltijd nodig dan bij micro haar pigmentatie. Een bijkomend nadeel van deze behandeling is dat lang niet iedereen voor een haartransplantatie in aanmerking komt. Maak daarom altijd een weloverwogen afweging, voordat je beslist welke behandeling je wilt ondergaan.

In sommige gevallen kan het ook interessant zijn om beide behandelingen met elkaar te combineren. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld niet tevreden over de dichtheid van het haar na de haartransplantatie. Met behulp van micro haar pigmentatie kan het resultaat dan worden verbeterd.

Gerelateerde keywords:

  • Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie?
  • Steeds meer mensen kiezen voor tricopigmentatie?
  • Steeds meer mensen kiezen voor scalp pigmentatie?
  • Steeds meer mensen kiezen voor een haar tattoo of haar tatoeage?
  • Steeds meer mensen kiezen voor een MHP behandeling?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie grijs haar.