Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

 In Nieuws

De micro haar pigmentatie prijzen kunnen per persoon sterk verschillen. Veel mensen vinden het prettig om zelf de micro haar pigmentatie kosten te berekenen, voordat ze op consult gaan. Op deze manier weet je beter waar je aan toe bent. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen die je kunt doen, voordat je op consult komt.

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

Waardoor wordt haaruitval veroorzaakt?

Wanneer iemand kaal begint te worden, kunnen er diverse oorzaken aan ten grondslag liggen. Denk hierbij onder andere aan erfelijke haaruitval, een haarziekte, haaruitval door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, etc. Meestal wordt aangeraden om eerst te achterhalen, waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. Het voordeel van de micro haar pigmentatie behandeling is dat micro haar pigmentatie in principe bij bijna alle vormen van haaruitval geschikt is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie. Een haartransplantatie is namelijk niet geschikt, wanneer je bijvoorbeeld een haarziekte hebt of haaruitval door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.

Nadat de oorzaak van de haaruitval is vastgesteld, kan worden gezocht naar een geschikte oplossing. Er zijn vaak diverse mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan micro haar pigmentatie, haartransplantatie of een haarwerk. Er bestaan ook nog andere manieren om iets tegen haaruitval te doen, maar deze 3 manieren zij het populairste.

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen aan de hand van het aantal zones

In bovenstaande afbeelding kan je zien wat een micro haar pigmentatie behandeling per zone kost. Hoe meer zones er behandeld moeten worden, hoe hoger de kosten zullen zijn. Ben je alleen aan de voorkant kalend en is de rest van het haar nog helemaal vol? Dan kan je er voor kiezen om alleen de voorste 2 zones te laten behandelen. Let op dat het voor een mooi resultaat belangrijk is dat gepigmenteerde haarstoppels natuurlijk overlopen in je eigen haar. Daarom is er vaak nog een halve zone nodig om het mooi in elkaar over te laten lopen. Houd er rekening mee als je de kosten voor micro haar pigmentatie zelf berekent, dat hier dan 2,5 zones voor worden gerekend. De MHP kliniek staat bekend om de scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Fotoconsult of op consult komen?

Het is mogelijk om 3 duidelijke foto’s te sturen en op basis hiervan een goede inschatting van de prijs te krijgen. Je kunt natuurlijk ook langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult. Het is dan ook direct mogelijk om de benodigde vragen stellen die je hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om na een fotoconsult ook nog daadwerkelijk op consult te komen!

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?
  • Micro hair pigmentation kosten zelf berekenen?
  • Tricopigmentatie zelf berekenen?
  • Scalp pigmentatie kosten zelf berekenen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage kosten zelf berekenen?
  • MHP kosten zelf berekenen?

MHP kliniek staat voor de beste prijs kwaliteit verhouding

Wij staan voor de micro haar pigmentatie kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring, biologische pigmenten, innovatieve apparatuur en verfijnde techniek kan je bij ons rekenen op de mooiste resultaten. En dit uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Ervaar onze kwaliteit zelf en kom op consult of stuur foto’s voor professioneel advies en een prijsopgave.

Twijfel je tussen micro haar pigmentatie en haartransplantatie?

Sommige mensen twijfelen tussen een haartransplantatie en de micro haar pigmentatie behandeling. Beide behandelingen kunnen een mooi resultaat geven. Houd er echter rekening mee dat zowel MHP als haarimplantatie verschillende voor- en nadelen met zich meebrengt. Weet je al alles over deze voordelen en nadelen? Door een juiste afweging te maken, is het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Recent Posts