Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie behandelingen worden niet alleen uitgevoerd bij kalende hoofden. Wil je een oplossing voor dunner wordend haar en/of haarverlies dan is een MHP behandeling een uitstekende mogelijkheid om dit te camoufleren. Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting wordt steeds vaker, ook door vrouwen, ondergaan.

Waarom kies je voor micro haar pigmentatie haarverdikking of haarverdichting?

Tricopigmentatie wordt uitgevoerd met behulp van gekleurde pigmenten. Deze pigmenten zijn (semi)permanent en zijn hypoallergeen. De behandeling zelf is vrijwel pijnloos en kent weinig risico’s. Net zoals bij iedere andere ingreep is er altijd een kleine kans op huidirritaties. Door een aantal tips in acht te nemen kun je echter zelf veel doen om irritaties te voorkomen. Zo is het belangrijk om in de eerste dagen na de micro haar pigmentatie behandeling intensief sporten én zweten even te laten voor wat het is. Wil je je dunner wordende haardos optisch meer vol laten lijken dan kun je met micro haar pigmentatie gekleurde pigmenten laten inbrengen die niet van echte haarstoppels te onderscheiden zijn.

Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting?

Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting?

Het resultaat van micro haar pigmentatie

Opgeleide en ervaren specialisten brengen met behulp van speciale en uiterst verfijnde apparatuur gekleurde pigmenten aan in de bovenste hoofdhuid. Je haarlijn wordt in samenspraak met de specialist vastgesteld evenals het aantal hoofdzones dat behandelt wordt. De complete behandeling bestaat uit meerdere sessies die elk meerdere uren duren. Direct na de eerste sessie is er zichtbaar resultaat. Je haar oogt optisch meer vol na een tricopigmentatie behandeling. Afhankelijk van het feit of er gebruik wordt gemaakt van semi-permanente pigmenten kun je na verloop van tijd kiezen voor een nabehandeling.

Waar laat je een MHP behandeling uitvoeren?

Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting wordt in een nog steeds toenemend aantal haarklinieken en schoonheidssalons uitgevoerd. Bij het bepalen van je keuze kun je onder meer letten op de ervaring van de specialist die de MHP behandeling uitvoerd. Lees ervaringen van anderen die je reeds voorgingen bij een bepaalde kliniek en ga af op je eigen gevoel. Heb je geen goed gevoel op het moment dat je bij een behandelaar naar binnen stapt dan is het beter om even verder te kijken. Er is immers maar één moment voor een eerste indruk.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting?
  • Micro hair pigmentation voor haarverdikking of haarverdichting?
  • Tricopigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting?
  • Scalp pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting?
  • Haar tattoo of haar tatoeage voor haarverdikking of haarverdichting?
  • MHP voor haarverdikking of haarverdichting?

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie?

Twijfel je tussen een haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandeling, om het haar te verdichten? Beide behandelingen kunnen een mooi resultaat geven. Daarnaast hoeft de ene behandeling de andere behandeling niet uit te sluiten. Heb je nog veel haar, maar wordt het iets dunner? Dan is een micro haar pigmentatie behandeling vaak de beste oplossing. Wanneer het haar al flink is uitgedund, is een haartransplantatie vaak de beste optie. Er kan eventueel na de haartransplantatie behandeling alsnog worden gekozen voor micro haar pigmentatie.

Er bestaan daarnaast diverse andere manieren om het haar te verdikken of verdichten. De bekendste manier is met een product als Toppik of Volume Hair plus. Toppik is een soort strooipoeder, terwijl Volume Hair plus een spuitbus betreft. Deze producten hebben vaak een dubbele werking, ze hechten zich aan de hoofdhuid en aan het haar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voor haarverdikking of haarverdichting’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts