Micro haar pigmentatie grijs haar

 In Nieuws

Overweeg je een micro haar pigmentatie behandeling en heb je grijs haar? Of heb je nu nog donker haar, maar twijfel je over micro haar pigmentatie, omdat je later grijs wordt? Dat hoeft namelijk helemaal geen probleem te zijn. Ook met grijs haar kan je rekenen op een mooi en natuurlijk micro haar pigmentatie resultaat. Als je online zoekt op ‘micro haar pigmentatie grijs haar’ zal je verschillende mooie resultaten zien van mensen die al grijs haar hadden. Bij een MHP behandeling wordt door de MHP specialist pigment ingebracht met verschillende grijstinten. De kleur van het pigment wordt dus aangepast op je huidige haarkleur en zal ook passen bij je toekomstige haarkleur.

Micro haar pigmentatie grijs haar.

Micro haar pigmentatie grijs haar.

Micro haar pigmentatie grijs haar – speciaal hierop aangepaste pigmenten

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het uiteindelijke micro haar pigmentatie resultaat. De ervaring en kennis van de MHP specialist, de gebruikte apparatuur en naalden, maar ook zeker het ingebrachte pigment. Voor het pigment wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten grijstinten. Van licht grijs tot diep zwart. Op deze manier kan er voor iedere haar- en huidkleur een geschikte pigmentkleur worden gemaakt.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Twijfel je tussen micro haar pigmentatie en een haartransplantatie behandeling? Beide behandelingen hebben zo hun voor- en nadelen. Het nadeel van een haartransplantatie behandeling is dat vaak niet de gewenste dichtheid kan worden behaald. Daarnaast vallen de resultaten helaas regelmatig tegen. Bij micro haar pigmentatie bent u in principe altijd aangewezen op een kort kapsel. Houd er dus wel rekening mee dat de shaven look goed staat bij je. Wij hebben kennis over zowel de MHP behandeling als haartransplantatie behandeling, waardoor je altijd kunt rekenen op professioneel en eerlijk advies.

Micro haar pigmentatie licht grijs haar of micro haar pigmentatie donker grijs haar?

Of je nu licht of donker grijs haar hebt, de micro haar pigmentatie behandeling kan een heel mooi resultaat geven. De kleur van het pigment kan worden aangepast op de grijstint van je haar. Het maakt daarom niet uit of je licht of donker grijs haar hebt. Ben je benieuwd naar het resultaat dat je van de behandeling mag verwachten? Dan raden we aan om goed de voor en na foto’s van de behandeling te bestuderen. Hier staan namelijk diverse personen tussen met grijs haar.

Alternatieven voor micro haar pigmentatie en haartransplantatie

Er bestaan nog verschillende alternatieven voor de micro haar pigmentatie behandeling en de haartransplantatie behandeling. Denk hierbij onder andere aan haargroeimiddelen of het dragen van een haawerk. Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor het dragen van een haarwerk of pruik. Er bestaan volledige en gedeeltelijke haarstukken. Mannen kiezen meestal voor een haarstuk, terwijl vrouwen kiezen voor een volledig haarwerk. Wij beschikken over uitgebreide kennis over de eerder genoemde behandelingen tegen haaruitval. Als je twijfelt, lichten we je daarom graag voor over de behandeling tegen haaruitval die het beste bij je past.

Daarnaast bestaan er ook nog haarverdikkingsproducten als Toppik. Let op dat dergelijke producten slechts een tijdelijke werking hebben. Bovendien werken dergelijke producten alleen indien er daadwerkelijk nog haar is. Op kale plekken is het daarom niet mogelijk om haarverdikkingsproducten te gebruiken.

Een relatief nieuwe behandeling tegen haaruitval is de mesotherapie behandeling. Bij deze ingreep worden er anti-oxidanten, voedingsstoffen en andere belangrijke stoffen in de hoofdhuid geïnjecteerd. Door deze behandeling kan dunner wordend haar weer wat voller worden. Sommige mensen kiezen er ook voor dit te combineren met een haartransplantatie behandeling.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie grijs haar?
  • Micro hair pigmentation grijs haar?
  • Tricopigmentatie grijs haar?
  • Scalp pigmentatie grijs haar?
  • Haar tattoo of haar tatoeage grijs haar?
  • MHP grijs haar?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie grijs haar’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts