Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar

 In Nieuws

Regelmatig ontvangen wij vragen over de mogelijkheid van micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar. Wat kan je verwachten van het resultaat als je zelf vrij licht haar hebt? Het is namelijk mogelijk dat het haar aan de zijkant en achterkant van het hoofd nauwelijks zichtbaar. Tóch kan het resultaat mooi zijn van een MHP behandeling bij licht gekleurd haar. In dit artikel zullen we de mogelijkheden van deze behandeling bij licht haar verder toelichten.

Micro haar pigmentatie bij blond haar?

Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar?

Micro haar pigmentatie bij blond of licht grijs haar met mooi resultaat

Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling wordt er pigment in de hoofdhuid ingebracht. Wanneer je kiest voor een MHP behandeling, wordt er speciaal op de haarkleur en hoofdhuid ook de kleur van het pigment afgestemd. Als je licht haar hebt, dus blond of licht grijs van kleur, wordt er automatisch ook een lichter pigment gebruikt dan bij iemand met bijvoorbeeld zwart haar. Op deze manier kan het ingebrachte pigment mooi overlopen in het eigen haar, waardoor het er heel natuurlijk uitziet.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Wanneer je twijfelt over een haartransplantatie of een micro haar pigmentatie behandeling, is het verstandig om je goed te laten voorlichten over de mogelijkheden van beide behandelingen. Beide behandelingen hebben namelijk zo hun voor- en nadelen. Wij kunnen over de verschillende behandelingen tegen haaruitval uitgebreid voorlichting geven. We staan je graag te woord.

Naast de micro haar pigmentatie en haartransplantatie behandeling bestaan er ook nog diverse andere behandelingen tegen haaruitval. Denk hierbij onder nadere aan haargroeimiddelen of een haarwerk. Welke behandeling het beste bij jou past, is van verschillende factoren afhankelijk. Is het bijvoorbeeld je wens om weer een volle bos met haar te krijgen, maar ben je behoorlijk kaal? Dan zal een haartransplantatie of haargroeimiddelen waarschijnlijk niet het gewenste effect opleveren. Is het echter belangrijk voor jou om je haar ook te kunnen laten groeien, dan is de shaven look met micro haar pigmentatie waarschijnlijk juist weer niet geschikt. Bepaal daarom van tevoren altijd goed wat je wensen zijn.

Daarnaast bestaan er nog eventueel alternatieven, zoals het gebruik van haargroeimiddelen of het dragen van een pruik. Iedere methode heeft zo zijn voor- en nadelen. Maak daarom altijd een goede afweging.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar?
  • Micro hair pigmentation bij blond haar of licht grijs haar?
  • Tricopigmentatie bij blond haar of licht grijs haar?
  • Scalp pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar?
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij blond haar of licht grijs haar?
  • MHP bij blond haar of licht grijs haar?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Recent Posts