Acteur en finalist So You Think You Can Dance behandeld bij de MHP kliniek

 In Nieuws

Er kiezen regelmatig BN’ers voor een micro haar pigmentatie bij de MHP kliniek. Hier zijn we uiteraard enorm trots op. We respecteren natuurlijk de privacy van BN’ers die liever niet willen dat naar buiten wordt gebracht, dat ze bij ons behandeld zijn. Er zijn echter ook diverse BN’ers die dit geen probleem vinden. Hiervan delen we regelmatig nieuwsberichten op onze site en via onze Social Media kanalen.

Danser & acteur Lorenzo van Velzen Botazzi kiest voor de MHP kliniek

Danser en acteur Lorenzo van Velzen Bottazzi laat ook een micro haar pigmentatie behandeling doen bij de MHP kliniek. Houd onze pagina in de gaten en zie binnenkort zijn ervaring en het resultaat!

#dancer #soyouthinkyoucandance #sytycd #finals #thebodylanguage#movie #mhp #scalppigmentation #hairtattoo #hairstyle #shavenlook #mensfashion #menstyle #hairrestoration #pigments #mhpkliniek
@lorenzodreamms

Steeds meer BN’ers kiezen voor micro haar pigmentatie

Wist je dat steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor de micro haar pigmentatie behandeling? Niet alleen zangers en acteurs, maar ook verschillende voetballers hebben gekozen voor de MHP behandeling om weer een mooie ‘geschoren look’ te krijgen. De micro haar pigmentatie behandeling heeft diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een haartransplantatie. Niet iedereen komt bijvoorbeeld in aanmerking voor een haartransplantatie behandeling. Heb je een groot kalend gebied en niet veel donorhaar? Dan is dit een micro haar pigmentatie behandeling vaak de beste oplossing.

Inmiddels is bijvoorbeeld ook Niels van der Zanden, bekend van tv, behandeld bij de MHP kliniek. Hij heeft er voor gekozen om een MHP behandeling te ondergaan om zijn donorgebied te behandelen. Hij had namelijk eerder een FUE haartransplantatie behandeling ondergaan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘Acteur en finalist So You Think You Can Dance behandeld bij de MHP kliniek’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?