Is er bij jou sprake van een micro haar pigmentatie lang haar of kort haar? Haarverlies en dunner wordend haar kan iedereen overkomen. Jong, oud, man of vrouw. Je kapsel is onderdeel van wie je bent. Kaalheid is nog altijd een onderwerp waar je niet graag over praat en als het je overkomt bezorgt het je regelmatig slapeloze nachten. Met een micro haar pigmentatie hoef je niet langer te wanhopen de mogelijkheden zijn divers en het aantal aanbieders neemt nog altijd toe. Tijd om actie te ondernemen.

Is micro haar pigmentatie voor lang haar of kort haar geschikt?

De micro haar pigmentatie behandeling is een geschikte oplossing als je het dunner wordende haar weer wat voller wilt laten lijken. Bij micro haar pigmentatie lang of kort haar wordt met behulp van een hele fijne naald biologische inkt, pigment, in de bovenste laag van de huid ingebracht. Afhankelijk van de behandelaar die je kiest wordt er gewerkt met tijdelijke pigmenten die langzaam vervagen. Om het resultaat optimaal te houden is het mogelijk om jaarlijks een kleine nabehandeling te laten uitvoeren. Een MHP-behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen sprake van littekenvorming. Afhankelijk van je eigen haar kan een behandeling zowel met kort als langer haar worden ondergaan.

Micro haar pigmentatie lang haar of kort haar.

Micro haar pigmentatie lang haar of kort haar.

Micro haar pigmentatie lang of kort haar voor de behandeling

Iedereen die over een MHP-behandeling nadenkt heeft eigen wensen en verwachtingen van een behandeling. Mannen die voor micro haar pigmentatie kiezen bereiken de beste eindresultaten als het eigen haar tijdens de behandeling niet langer is dan één mm. Kun of wil je je eigen haar niet zelf afscheren dan is het mogelijk dat dat gebeurt in de (haar)kliniek van je keuze. Dit wordt gedaan omdat bij haarstoppeltjes het beste de kleur van het pigment bepaald kan worden en geeft meer mogelijkheden. Nadat de micro haar pigmentatie heeft plaatsgevonden kun je het haar weer langer laten groeien.

Vrouwen die de stap zetten naar een specialist voor een MHP-behandeling hebben doorgaans langere haren dan mannen. Het is niet perse nodig om je haar te milimeteren, maar het is wél van belang om te weten dat op het moment dat de haaruitval dusdanig vormen aanneemt dat je kaal wordt, de ingebrachte pigmenten zichtbaar zijn. De ingebrachte pigmenten verschillen vaak van kleur met het haar. Dit komt omdat haarstoppeltjes anders van kleur zijn dan lange(re) haren. Het behoort zeker tot de mogelijkheden om voor een MHP-behandeling te kiezen als je je haar niet wilt afscheren, laat je wel goed voorlichten over het eindresultaat.

Micro haar pigmentatie lang of kort haar onderhouden

Geen hoofdhuid is hetzelfde. Na een MHP-behandeling is het belangrijk om goed voor de behandelde hoofdhuid te zorgen, zodat deze optimaal kan ‘herstellen’. Verzorg je hoofdhuid met een zachte shampoo en loop niet met je hoofd uren achtereen in de zon. Voorkom het dragen van strakke petjes en als je eventuele haren wilt kammen gebruik je het beste een kam en geen borstel. Allemaal praktische tips die de resultaten van de MHP-behandeling positief beïnvloeden en waarmee je bovendien aardig bent voor de (nog) aanwezige haren. Kies na een jaar voor een eerste nabehandeling en door goed voor je hoofd te blijven zorgen zie je er iedere dag opnieuw weer stralend uit.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie lang haar of kort haar?
  • Micro hair pigmentation lang haar of kort haar?
  • Tricopigmentatie lang haar of kort haar?
  • Scalp pigmentatie lang haar of kort haar?
  • Haar tattoo of haar tatoeage lang haar of kort haar?
  • MHP lang haar of kort haar?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie lang haar of kort haar’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.