Tegenwoordig zijn er steeds meer manieren om je kalende hoofdhuid te bedekken. Van haarstukjes tot haartransplantaties en van een niet van echt te onderscheiden pruik tot een micro haar pigmentatie behandeling. Steeds vaker wordt er gekozen voor een micro haar pigmentatie, omdat deze behandeling een uiterst betaalbaar alternatief kan zijn voor een haartransplantatie. De micro haar pigmentatie kosten zijn aanzienlijk lager dan de gemiddelde haartransplantatie kosten.

Tarieven micro haar pigmentatie behandelingen

Steeds meer aanbieders maken het mogelijk om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Dit is uiteraard gunstig want daarmee zakken ook de micro pigmentatie kosten. De onderlinge concurrentie wordt voornamelijk op prijs gevoerd, maar jeverliest daarbij zeker nooit de aangeboden kwaliteit uit het oog. Je kiest voor een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een innovatieve techniek. Naast het camoufleren van haaruitval kan micro haar pigmentatie worden toegepast bij het verbergen van littekens. Doorgaans geven de resultaten een natuurlijke look. Micro haar pigmentatie kosten hangen naast het aantal hoofdzones dat behandelt wordt ook af van de gebruikte materialen en kosten die in rekening worden gebracht voor zowel voor- als nazorg.

Micro haar pigmentatie kosten.

Micro haar pigmentatie kosten.

Micro haar pigmentatie kosten worden in zones verdeeld

Uiteraard verschillen de micro haar pigmentatie kosten sterk per aanbieder. Doorgaans worden de kosten wel verdeeld in zogenaamde hoofdgebieden of zones. Je kunt, desgewenst in overleg met de behandelaar, bepalen welke zones je wilt laten behandelen. Bovendien is het niet perse noodzakelijk om zone(s) te kiezen. Zo is voor een shaven look een andere prijs van toepassing en hetzelfde geldt voor het camoufleren van littekens. Het vergelijken van prijzen loont. Al kan goedkoop soms ook duurkoop betekenen. Maak altijd een weloverwogen keuze, waarbij het niet altijd verstandig is om blindelings voor de goedkoopste prijs te gaan.

Als je micro haar pigmentatie kosten gaat vergelijken dan zul je al snel opmerken dat ook speciale pakketprijzen worden aangeboden. Deze prijzen bevatten meerdere mogelijkheden zoals de voor- en nazorg, een of meerdere behandelingen en misschien ook een ‘opfrisbeurt’ een jaar later. Bekijk daarom ook altijd de prijs van losse behandelingen en andere toevoegingen. Door alles apart bij elkaar op te tellen kun jejezelf snel een mening vormen of de pakketprijzen van micro haar pigmentatie kosten lager liggen dan de losse onderdelen samen. Voor een gedeeltelijke tot een volledige behandeling van de hoofdhuid moet je rekenen op een bedrag dat ligt tussen € 590 en € 2.295. Een juist inzicht in de micro haar pigmentatie kosten krijg je bij de behandelaar zelf.

Besparen op micro haar pigmentatie kosten

Door het huidige ruime aanbod van aanbieders is het tegenwoordig goed mogelijk om op de mogelijke kosten van een micro haar pigmentatie behandeling te besparen. Je kunt dit doen door de onderlinge pakketten en prijzen goed met elkaar te vergelijken. Voordat je besluit om een behandeling te ondergaan informeer je uiteraard naar het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd door een behandelaar. Vraag naar de micro haar pigmentatie kosten per losse behandeling en welke mogelijkheden er zijn voor onder meer het wegwerken van littekens. Bij de meeste behandelaars vind er eerst een zogenaamde intake plaats. Tijdens deze kennismaking worden je wensen en de mogelijkheden die daar het beste bijpassen in beeld gebracht. Ga goed voorbereid naar de afspraak en zet de vragen die je hebt op papier. Het kan voorkomen dat je tijdens het gesprek nerveus en/of zenuwachtig bent en spontaan vergeet om vragen te stellen. Je papiertje komt dan goed van pas en je verlaat volledig geïnformeerd de kliniek.

Hoe worden de kosten voor micro haar pigmentatie berekend?

Zoals gezegd zijn micro haar pigmentatie kosten per behandelaar anders. Net als bij zoveel andere dingen komt het voor dat je jezelf op de ene plaats beter op je gemak voelt dan elders. Het is vaak verstandig om bij verschillende behandelaars een consult aan te vragen. Gedurende dit eerste bezoek maak je kennis met de medewerkers en de behandelruimte. Vaak heb je al bij binnenkomst een bepaald gevoel waardoor jejezelf wel of juist niet helemaal op je gemak voelt. Het is van groot belang dat je vertrouwen hebt in de behandelaar en dat je jezelf gedurende de behandeling zelf zoveel mogelijk kunt ontspannen. De behandeling neemt een aantal uren in beslag en als je dan te maken hebt met iemand waar je geen vertrouwen in hebt dan komt dat je gemoedstoestand niet ten goede. De micro haar pigmentatie kosten bestaan uit meer dan alleen de behandeling, je moet ook denken aan de materialen en apparatuur die gebruikt worden.

Waar let je op als het gaat om kosten voor micro haar pigmentatie?

Uiteraard spelen de kosten mee in het nemen van de beslissing om voor een micro haar pigmentatie behandeling te kiezen. De techniek is goedkoper dan een haartransplantatie en het resultaat is niet van echt haar te onderscheiden. Je haardos lijkt weer voller en eventuele FUT littekens worden onzichtbaar weggewerkt. Probeer voor jezelf altijd een goede afweging tussen de prijs-kwaliteitverhouding te maken. De goedkoopste aanbieder is per definitie niet de slechtste en datzelfde geldt ook voor de de meest dure behandeling. Lees ervaringen van anderen met bepaalde behandelaars en neem deze beoordelingen mee in het maken van je uiteindelijke keuze. Daarnaast let je bij de micro haar pigmentatie kosten die worden vermeld op onder meer de volgende zaken:

• Het aantal hoofdzones dat wordt behandeld
• Hoeveel behandelingen er in de pakketprijs zijn inbegrepen
• Hoe de voor- en nazorg is geregeld
• Of de eerste opknapbeurt een jaar na de eerste behandeling is inbegrepen

Wellicht vind je het ook belangrijk om te weten waar je in geval van vragen na de behandeling terecht kunt en wat er gebeurt als je toch onverhoopt ‘last’ krijgt van de behandeling die je hebt ondergaan. Voor de pigmenten wordt gebruik gemaakt van hypoallergene producten die doorgaans géén bijwerkingen en/of complicaties kunnen veroorzaken. Door goed de adviezen op te volgen die je na de behandeling meekrijgt kan een optimaal resultaat worden bereikt. Let er op dat je zeker de eerste weken na de behandeling teveel direct zonlicht op de hoofdhuid vermijdt en dat je niet teveel zweet op je hoofd. Door alle adviezen op te volgen bereik je niet alleen een optimaal resultaat,je weet ook zeker dat de micro haar pigmentatie kosten goed besteed zijn.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie kosten?
  • Micro hair pigmentation kosten?
  • Tricopigmentatie kosten?
  • Scalp pigmentatie kosten?
  • Haar tattoo of haar tatoeage kosten?
  • MHP kosten?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie kosten’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.