Micro haar pigmentatie is een innovatie techniek die er op is gericht om je optische kaalheid weg te nemen. De behandeling heeft de laatste jaren snel aan populariteit gewonnen en inmiddels zijn duizenden mannen én vrouwen je voorgegaan naar micro haar pigmentatie Amsterdam.

Je kalende hoofd krijgt weer haar

Micro haar pigmentatie Amsterdam geeft direct resultaat. Waar je met een kalend hoofd de kliniek binnenkomt zie je direct aan het einde van de eerste behandeling resultaat. Je kalende hoofd krijgt de illusie van natuurlijke haarstoppels. De verfijnde techniek die wordt toegepast bij een MHP-behandeling is geschikt voor bijna iedereen, ook als je vanwege kaalheid niet (meer) in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Micro haar pigmentatie Amsterdam biedt uitkomst bij de onderstaande haarproblemen:

• Je krijgt weer een natuurlijke haarlijn aan zowel de voor- en zijkant van je hoofd
• De aangebrachte pigmenten zijn niet van echt te onderscheiden
• Littekens op de hoofdhuid worden mooi verhult en zijn niet langer zichtbaar
• Je kunt een micro haar pigmentatie behandeling combineren met een ‘echte’ haartransplantatie

Micro haar pigmentatie Amsterdam.

Micro haar pigmentatie Amsterdam.

Micro haar pigmentatie Amsterdam mogelijkheden

In Amsterdam zijn er diverse klinieken en behandelaars die micro haar pigmentatie behandelingen aanbieden. Het is mogelijk om bij de kliniek en/of specialist van je keuze voor een oriënterend gesprek een afspraak te maken. Gedurende dit consult kun je alle vragen stellen die je hebt met betrekking tot een mogelijke micro haar pigmentatie behandeling in Amsterdam. Deskundige en professionele specialisten zullen je voor en na foto’s laten zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Vaak is het ook mogelijk om de behandelkamer te bekijken. Door jezelf van te voor goed voor te bereiden weet je wat je op de dag van behandeling zelf kunt verwachten en neem je meer ontspannen plaats op de behandelstoel / behandelbank.

Micro haar pigmentatie, niet van echt te onderscheiden

De resultaten zijn zo goed als dat je die van een deskundige behandelaar met ervaring mag verwachten. De techniek die wordt gebruikt is verfijnd en door middel van een zeer fijne naald wordt pigment in de bovenste huidlaag ingebracht. Het voordeel hiervan is dat je onmiddellijk resultaat kunt zien. Micro haar pigmentatie Amsterdam heeft doorgaans één tot drie behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen dat nodig is hangt onder meer af van het aantal hoofdzones dat behandelt wordt. Het beste advies hiervoor krijg je uiteraard van de specialist die de behandeling uitvoert. De meeste behandelaars werken met tijdelijke pigmenten. Dit houdt in dat na verloop van tijd (lees jaren) de kleuren kunnen vervagen. Hiervoor kun je gebruik maken van een behandeling om de kleuren bij te werken. Door deze flexibiliteit heb je altijd een goed uitziende look die bij je past.

Micro haar pigmentatie Amsterdam informatie

Meer informatie over micro haar pigmentatie behandelingen in Amsterdam vind je online en door gewoon bij de verschillende klinieken naar binnen te lopen. Een goede voorbereiding op de behandeling is van groot belang in het uiteindelijke resultaat. Vergelijk de Amsterdamse aanbieders van een MHP-behandeling met elkaar en kies voor de mogelijkheid waar je zelf een goed gevoel bij hebt.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Amsterdam?
  • Micro hair pigmentation Amsterdam?
  • Tricopigmentatie Amsterdam?
  • Scalp pigmentatie Amsterdam?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Amsterdam?
  • MHP Amsterdam?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Amsterdam’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.